top of page

Make-up.

De make-up lijn van Malu Wilz kenmerkt zich door een diversiteit in kleuren, zowel in warme als koele teinten. Afhankelijk van de kleur van uw huid, haar en ogen, kunnen wij precies de juiste make-up bij u aanpassen. De Make-up lijn bestaat o.a. uit verschillende soorten foundation, lipsticks, poeders etc.

U bent bij ons altijd welkom voor eens rond te kijken welke kleuren mooi staan bij uw huid. U kunt zich zelf ook laten adviseren door ons, u bent dan absoluut zeker van de juiste keuze. Bij schoonheidssalon Eye Line kunt u niet alleen terecht voor het aanschaffen van deze producten maar wat dacht u van eens mooi opgemaakt te worden, voor een feest, diner of bruiloft. Wij zijn gespecialiseerd in Avond – Bruids make-up

Kiest u ervoor om op uw mooiste dag uw bruids- make up geheel door ons te laten verzorgen. Dan heeft u vooraf een GRATIS proef make-up (of een bijdrage naar eigen keuze) waarbij gekeken wordt naar de kleur van uw huid – bruidskleding. Wij zullen er mede voorzorgen dat uw dag niet meer stuk kan gaan.

De woorden van een bekende top-visagist:

“Niemand is immers beter in staat om de consument met onze producten te laten kennismaken dan de schoonheidsspecialiste. Want alleen zij is in staat om de huid te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. Voor de consument is een schoonheidssalon verreweg de meest gunstige plaats om een product aan te schaffen, omdat ze daarmee het risico van een miskoop voorkomt. De beste manier om haar schoonheid te behouden en te vervolmaken, is volgens ons de combinatie van een gerichte salonbehandeling en regelmatige ondersteunende verzorging thuis.” 

LidSteine.jpg
LipsSpitzenTau.jpg
Gloss.jpg
Box2.jpg
Make Up

Permanente make-up.

Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien.

Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 4 jaar in de huid worden gebracht.  

Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuidsbindweefsel geplaatst, dit is echt permanent.
Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent.

Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen. 

De permanente make-up behandeling omvat meestal 2 behandelingen :

  1. de behandeling zelf

  2. en een gratis nabehandeling binnen de 6 maand

Van tevoren wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. De aan te brengen correctie wordt vaak eerst op de huid getekend.
Bevalt het 'ontwerp' dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht.
Meestal is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden doordat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers.
Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit.
Nadien gebeurd dan de gratis nabehandeling. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.

 

Meestal is het resultaat na de nabehandeling goed en blijft het 1 tot 4 jaar aanwezig

PMU1.jpg
dd5d7b7ba11b65dd8dced6b44d2d3217.jpg
Permanente Make Up
bottom of page