top of page

Hars- en gelnagels.

 

EYE LINE is gespecialiseerd in het aanbrengen van kunstnagels en handverzorging. Verzorgende handen met een mooie goed verzorgende nagels zijn een belangrijk onderdeel van uw persoonlijkheid en geven extra uitstraling. Niet iedereen heeft sterke nagels van zichzelf. Soms splijten of breken uw nagels voordat ze een mooie lengte hebben bereikt wilt u toch mooie (kunst) nagels, zomaar, of voor een speciale gelegenheid dan biedt een bezoek aan onze nagelstudio een uitkomst. Deskundig en mooi geplaatste kunstnagels zijn een sieraad.

EYE LINE  biedt verschillende mogelijkheden welke hieronder beschreven:

unnamed.jpg

Nabehandeling.

Uw eigen nagels groeien door onder de kunstnagels en daarom moet u tussen de 3 à 6 weken terug komen voor een nabehandeling (dit ligt natuurlijk aan de groeisnelheid van uw eigen nagels).Hierbij wordt de lengte opnieuw bepaald, en worden de nagels opnieuw in balans gebracht door het aanbrengen van nieuwe gel. 

Wij helpen u om weer mooie, stevige, natuurlijke nagels te krijgen die er uiteraard nog mooier en verzorgder eruit zullen zien met een passende nagellak. U kunt uw kleur zelf kiezen van het uitgebreide kleurenpallet.

French manicure.

French manicure is een nagel waarbij de vrije rand wit is en het nagelbed naturel of roze.

 

Dit effect kan met gel, acryl of nagellak bereikt worden.

Acrylnagels.

 

Acryl is een poeder die met een vloeistof wordt gemengd. Hierdoor ontstaat een chemische reactie waardoor het acrylpoeder een kneedbaar bolletje wordt. Dit product wordt met een kwast op de nagel aangebracht.

Het acryl moet uitharden onder een UV-lamp. Acryl nagels zijn sterk, daardoor heeft u er lang plezier van.

Nagelverlenging.

 

Nagels kunnen worden verlengd door middel van een tip.
Een tip wordt halverwege de nagel aangebracht en men kan dan zelf de gewenste lengte bepalen. Daarna wordt er gel aangebracht, dat uiteindelijk de stevigheid en vorm aan de nagel geeft. Gel nagels zijn flexibel, transparant en hebben een mooie glans. 

bottom of page