• Pedicure

  broken image

  Pijnlijke voeten?

   

  Ga eens naar de pedicure!

  Worden uw voeten geplaagd door likdoorns, verdikte nagels, ingroeiende nagels of overmatig eelt?

  Veel klachten aan uw voeten kunnen verholpen worden door

   

  één maal per maand naar de pedicure te gaan.

 • Nagels

  broken image

  Hars- en gelnagels

  EYE LINE is gespecialiseerd in het aanbrengen van kunstnagels en handverzorging. Verzorgende handen met een mooie goed verzorgende nagels zijn een belangrijk onderdeel van uw persoonlijkheid en geven extra uitstraling. Niet iedereen heeft sterke nagels van zichzelf. Soms splijten of breken uw nagels voordat ze een mooie lengte hebben bereikt wilt u toch mooie (kunst) nagels, zomaar, of voor een speciale gelegenheid dan biedt een bezoek aan onze nagelstudio een uitkomst. Deskundig en mooi geplaatste kunstnagels zijn een sieraad.

   

  Nabehandeling:

  Uw eigen nagels groeien door onder de kunstnagels en daarom moet u tussen de 3 à 6 weken terug komen voor een nabehandeling (dit ligt natuurlijk aan de groeisnelheid van uw eigen nagels).Hierbij wordt de lengte opnieuw bepaald, en worden de nagels opnieuw in balans gebracht door het aanbrengen van nieuwe gel.

   

  ​Wij helpen u om weer mooie, stevige, natuurlijke nagels te krijgen die er uiteraard nog mooier en verzorgder eruit zullen zien met een passende nagellak. U kunt uw kleur zelf kiezen van het uitgebreide kleurenpallet.

  French manicure

  French manicure is een nagel waarbij de vrije rand wit is en het nagelbed naturel of roze.

   

  Dit effect kan met gel, acryl of nagellak bereikt worden.

  Acrylnagels

  Acryl is een poeder die met een vloeistof wordt gemengd. Hierdoor ontstaat een chemische reactie waardoor het acrylpoeder een kneedbaar bolletje wordt. Dit product wordt met een kwast op de nagel aangebracht.

   

  ​Het acryl moet uitharden onder een UV-lamp. Acryl nagels zijn sterk, daardoor heeft u er lang plezier van.

  Nagelverlenging

  Nagels kunnen worden verlengd door middel van een tip.

   

  Een tip wordt halverwege de nagel aangebracht en men kan dan zelf de gewenste lengte bepalen. Daarna wordt er gel aangebracht, dat uiteindelijk de stevigheid en vorm aan de nagel geeft. Gel nagels zijn flexibel, transparant en hebben een mooie glans.

 • Lichaam

  broken image

  Cupping - Bellabaci Massage

  The Art of Bellabaci Massage

   

  Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met Bellabaci siliconen vacuüm cups.

   

  Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen hebben wij een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Hoewel het een nieuwe behandeling is, heeft deze een geweldige ontspannende en helende werking.

   

  Een prachtige oude techniek heeft zijn plaats gevonden in de moderne wereld van genezing en schoonheid.

  Deze behandeling levert ongelooflijke resultaten op en geeft een goede indruk bij diegene die hem ondergaat, mede door zijn subtiele kracht.

   

  Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte en negatieve druk wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid. Het is een veelzijdige methode die gemakkelijk kan worden aangepast om een scala van technieken te bereiken, van lymfedrainage tot bindweefselmassage. Deze behandeling is goed te integreren in spa behandelingen en medische massages.

  Wat is de Bellabaci massage?

   

  ​Een langzame en ontspannende massage met het gebruik van de Bellabaci cups die ervoor zorgt dat het lichaam zichzelf ontgift, gecombineerd met deep tissue, Zweedse en lymfedrainage technieken, om ultieme genezing te bereiken in korte tijd. Het is vergelijkbaar met de werking van compressen/warme compressen, maar heeft een veel beter effect met meer resultaten. Het mechanisme trekt het bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Het bloed keert dan via de aderen weer terug en wordt gereinigd en afgevoerd. Bellabaci cups hebben geen irriterende werking op het gezicht of lichaam. Het geeft een lichte roodheid; deze is niet blijvend.

  Hoe voelt de Bellabaci massage?

   

  Cliënten ervaren vaak tintelingen en diepe warmte lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en de cliënten raken vaak in een diepe staat van ontspanning.

   

  Het behandelde gebied kan rood worden door de stimulatie. In sommige gevallen waar de Bellabaci cup langer op één en dezelfde plek blijft, kan er een zeer diepe en geconcentreerde zg. “Cup Kiss” worden gevormd.

  Het is een rode/paarsachtige verkleuring op de huid.

   

  Het geeft een intense stagnatie van de lichaamsvloeistoffen en toxines in dat gebied. Dit is geen blauwe plek en kan van een paar uur tot een paar dagen duren.

 • Wenkbrauwen en wimpers

  broken image

  Lash lifting

  Een mooie open blik met langdurig gelifte, lange wimpers dankzij LVL Lash Lifting!

   

  Eén blik zegt meer dan duizend woorden...! Het hebben van lange en vooral mooie gelifte wimpers staat daarom hoog op het verlanglijstje van veel vrouwen.

   

  Wat is LVL Lash Lifting?

  De nieuwe LVL LashLifting-methode zorgt na slechts 1 behandeling van ca. 45 á 60 minuten, gedurende minimaal 6 á 8 weken voor een opvallend open blik en optisch grotere ogen met lange en mooi gelifte, natuurlijke wimpers.

   

  Dit alles, zonder dat u een wimperkrultang of dikke lagen mascara dient te gebruiken!

  Hoe werkt een LVL Lash Lifting?

  De LVL Lash Lifting-methode is een behandeling voor de eigen (natuurlijke) wimpers, waarbij er dus géén gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van valse wimpers of losse wimperextensions.

  Bij deze nieuwe behandeling, die inmiddels een ware rage is bij vele bekende nationale én internationale sterren, worden de natuurlijke wimpers gelift.

  Zachte siliconenpads

  De wimpers worden eerst omhoog gezet met behulp van een zachte siliconenpad (een soort schildje gemaakt van siliconen) en worden vervolgens door middel van een laagje ‘coating’ bij de wimperaanzet met een speciale gelformule gefixeerd.

   

  Hierdoor worden de wimpers effectief gelift vanaf de wimperaanzet, hetgeen zorgt voor een mooie open blik met opvallend lange en perfect gespreide natuurlijke wimpers.

   

  Door de wimpers te verven (optioneel), krijgen ze direct een mooie zwarte kleur en wordt uw blik nog intenser.

  Gedurende 6 tot 8 weken optisch grotere ogen met mooie lange en gelifte wimpers!

  De LVL-wimperbehandeling laat uw ogen optisch vele malen groter lijken en geeft de oogopslag een mooie en natuurlijke uitstraling. Het effect van de LVL Lash Lifting-behandeling blijft minimaal 6 weken zichtbaar. Bij sommige mensen zelfs 8 weken, maar dit hangt af van hoe snel uw (wimper)haar groeit.

   

  In deze periode is het dus niet nodig om de wimpers te krullen met behulp van een krultang en zijn ze ook zónder mascara mooi lang en perfect gelift

  De voordelen van LVL Lash Lifting?

  Na uw LVL Lash Lifting-behandeling

  • Geschikt voor zowel voor lange als korte natuurlijke wimpers
  • Gemiddeld 6 weken plezier van uw LVL Lash Lift-behandeling!
  • Een opvallend open, frisse en jeugdige oogopslag
  • Uw ogen lijken optisch veel groter
  • Uw wimpers voelen licht en natuurlijk aan
  • Een relatief snelle behandeling
  • Niet schadelijk voor uw eigen wimpers
  • Mooie natuurlijke en lange wimpers, ook zonder het gebruik van mascara
  • Uw wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig
  • De methode is bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

  De LVL Lash Lifting-behandeling heeft achteraf 24 uur nodig om goed te fixereren.
  Het is vanwege deze periode niet aan te raden om de behandeling té kort voor het slapen te ondergaan.

   

  De eerste 24 uur na uw behandeling:

  • Geen water gebruiken in de buurt van de ogen
  • Geen oogmake-up aanbrengen
  • Geen oogcrème gebruiken
  • Niet wrijven in uw ogen

  De eerste 48 uur na uw behandeling:

  • Geen sauna, zwem -of stoombad

  Om vervolgens optimaal resultaat én plezier van uw LVL Lash Lifting-behandeling te hebben, is het van belang om rekening te houden met volgende aandachtspunten:

  • Verwijder dagelijks uw make-up voor het slapen gaan
  • Kam uw wimpers steeds van onderaan de wortel richting de puntjes, met het speciale borsteltje dat u van ons mee krijgt na uw LVL Lash Lifting-behandeling

   

  broken image

  Verven wimpers & wenkbrauwen

  Wenkbrauwen zijn echte blikvangers en zijn dus ook bepalend voor je gelaatsuitdrukking. Je wenkbrauwen in goede vorm en kleur brengen kan wonderen doen voor je gezicht.

   

  Mooie wenkbrauwen brengen extra aandacht naar je ogen en geven je gezicht een open uitdrukking. Het maakt je bovendien zichtbaar jonger.

   

  Een opvallende blik en mooi geaccentueerde ogen

   

  Zijn je wenkbrauwen te donker voor je gezicht of bij je haar, dan kun je ze met een potlood of met poeder oplichten. Maar wenkbrauwen die hun kleur verliezen of grijs worden kunnen je ouder laten lijken. De oplossing is je wenkbrauwen laten verven. Wil je zeker zijn van een goed en mooi resultaat, ga dan naar een schoonheidsspecialiste. Door het verven wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke uitstraling. Het resultaat is een opvallende blik en mooi geaccentueerde ogen.

   

  De diepe kleuren van Refectocil® geven een verleidelijke blik! De wimpers lijken niet alleen opvallend langer en voller, maar de verf licht eveneens doffe haartjes op, zodat de ogen schitteren. Refectocil® kan ook op de wenkbrauwen gebruikt worden voor meer expressie in het gelaat. De kleuren kunnen naar eigen believen gemengd worden om andere kleurnuances te verkrijgen. De kleur blijft tot 6 weken en bij herhaaldelijke kleuring dringt de verf in de haarschacht zodat de wimperkleur steeds intenser wordt.

  broken image

  Wenkbrauwen: Fab Brows

  Perfecte wenkbrauwen en arcadebogen zijn voortaan niet enkel weggelegd voor celebrities en hun make-up artisten. Dankzij deze minerale poeders van fab brows creëert u in slechts enkele seconden prachtige wenkbrauwen. Kies het gewenste patroon, houd deze over de wenkbrauwen en borstel met de applicator brush de wenkbrauwen in de gewenste kleur.

  • Creëert een natuurlijkelook & langdurig perfect gevormde wenkbrauwen
  • Smudge proof, Sweat proof & Water resistant
  • Blijft de hele dag perfect zitten zonder touch-up!
  • 10 minuten na het aanbrengen alleen te verwijderen met make-up remover op oliebasis.
  • Snel en eenvoudig aan te brengen.
  • Geeft de wenkrauwen de perfecte vorm en kleur.
 • Ontharing

  broken image
  broken image

  Definitieve ontharing voor hem of haar

  Een nieuwe, zeer uitgeteste behandelmethode om ongewenste haargroei definitief te doen verdwijnen is de revolutionaire "Diode Laser", de perfecte oplossing voor ongewenste haargroei! De Diode Laser behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen die hun overbeharing als storend ervaren, voor grotere oppervlakten, zoals de rug of de benen, maar ook voor bijvoorbeeld alleen de bovenlip. In principe is alles mogelijk. Belangrijk is dat de huid niet door de zon of zonnebank gebruind is. Een nadeel is dat grijze en witte haren niet behandeld kunnen worden.

   

  ​Dit behandelen we met elektrisch ontharen.

  De behandeling gaat snel, varieert van een paar minuten tot een uur of meer, afhankelijk van het te behandelen gebied.

  Voorafgaand aan een behandeling met de Diode Laser vindt altijd een uitgebreid intake gesprek plaats. Zo kan het te behandelen gebied precies worden aangegeven, een eventuele testpatch worden uitgevoerd, de prijs per behandeling worden beoordeeld, de mogelijkheden van vergoedingen worden besproken en alle vragen van de patiënt worden beantwoord.

   

  ​Vier tot zes weken voor de behandeling wordt het gebruik van zonnebank of zonnebaden afgeraden. De huid moet zo min mogelijk pigment bevatten, dan is de behandeling het meeste effectief. Ook mag vier tot zes weken voor de behandeling niet meer onthaard worden d.m.v. harsen of epileren. Scheren of knippen mag wel. Zo blijft de haarschacht intact en deze zorgt voor de absorptie van het licht. De patiënt moet zelf de haren 24 uur voor de behandeling scheren. Zo zijn de haren het kortst en is de huid niet meer geïrriteerd van het scheren.

   

  Voor de behandeling wordt een speciale bril opgezet om de ogen te beschermen tegen het felle licht. Op het te behandelen gebied wordt een dikke laag verkoelende gel aangebracht. Dit om de huid te koelen en voor de geleiding van het licht. De behandelkop van het apparaat wordt op de huid gezet en er wordt een flits van 100 milliseconden gegeven. De huid bereikt nu een temperatuur van 70°C, dit zal ervaren worden als een prikkelend gevoel. Zo wordt het hele gebied behandeld. Na de behandeling zijn de haren niet weg, maar moeten nog uit de huid groeien. Dit proces duurt ongeveer twee weken.

   

  Behandelingen met de Diode Laser vinden om de vier weken plaats. Het gemiddelde aantal behandelingen ligt tussen de vijf en acht. Over het algemeen reageert lichaamsbeharing sneller op de behandeling dan gezichtshaar. Behandelingen voor het lichaam vinden om de acht weken plaats.

  broken image

  Ontharing met cocosnootoliewas of hars ontharing

  Wat is harsen?

   

  ​Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Behalve met echte bijenhars, kun je bijvoorbeeld ook ontharen met een "hars" die gemaakt is van suiker.

   

  Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering.

  Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien, maar dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je - in tegenstelling tot scheren - na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

   

  ​Vloeibare was :​

   

  Vloeibare hars wordt verwarmd en vervolgens met een roller of spatel zo dun mogelijk op de huid aangebracht in de richting van de haargroei. Vloeibare hars blijft dun van samenstelling en wordt met behulp van ontharingsstrippen verwijderd. Er zijn 2 soorten vloeibare hars: in olie oplosbare hars en in water oplosbare hars. Deze laatste soort is eigenlijk geen echte hars, maar wordt gemaakt van suiker. Het ontharen met vloeibare hars wordt vooral gebruikt voor het snel ontharen van grote oppervlaktes als benen, rug, borst e.d.

  broken image

  Ontharing met suiker

  Alexandria Professional Body Sugaring werd opgericht in 1989 als een reactie op vraag van de estheticamarkt naar een beter systeem om ongewenst lichaams- en gezichtshaar te verwijderen. Het bedrijf is gevestigd in Noord Amerika en de productie gebeurd in Ontario, Canada.

  Alexandria Professional was het eerste bedrijf op de markt dat het Body Sugaring systeem commercialiseerde en heeft meer dan 20 jaar ervaring wat betreft productontwikkeling en Sugaring technieken.

  Body sugaring is een ontharingstechniek om met suiker op een zachte en effectieve manier haren en zelfs dode huidcellen weg te nemen met als resultaat een niet geïrriteerde zijdezachte huid. Met deze methode kunnen we zelfs de hele korte haren alsook de meest gevoelige plaatsen ontharen. Deze behandeling is ieders huidtype geschikt, voor dames en heren.

   

  ​Waarom Body sugaring?

  Sugar pasta bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten? het wordt niet getest op dieren en het veroorzaakt geen allergische reacties. Het is zo puur dat het eetbaar is.

  • Het breekt de haren niet af omdat we in de juiste richting ontharen
  • Geen ingegroeide haren meer mogelijk.

  Eén van de meest voorkomende problemen bij harsen is een snelle hergroei als gevolg van afgebroken haartjes. Bij een harsbehandeling breekt 15 tot 30%. Omdat hars verhard rond het haartje breekt het gemakkelijker af aan of net onder het huidoppervlak. Bij "sugaring" vloeit de pasta rond het haartje waardoor het plooibaar wordt. Het haar wordt in de groeirichting verwijderd zodat het intact blijft.

   

  Omdat suiker niet aan de huid kleeft en het haar in zijn natuurlijke groeirichting wordt verwijderd is een ontahring met sugar haast pijnloos. Sugar is zacht voor de huid zodat je verschillende keren over dezelfde plaats kunt gaan zonder de huid te irriteren.

  • Met Body sugaring werkt men op de lichaamstemperatuur, m.a.w. men kan zich nooit verbranden. Body sugaring is nooit te warm of te koud
  • Body sugaring is geschikt voor de couperose huid
  • Uiterst geschikt voor de meest gevoelige plaatsen
  • Body sugaring is wateroplosbaar: dus gemakkelijk te reinigen
  • Body sugaring is minder pijnlijk, trekt enkel de haren en de dode huidcellen mee
  • Hygiënisch, men werkt steeds met handschoenen
  • Body sugaring vermindert de haargroei na iedere behandeling en verfijnt de structuur

  Klanten die éénmaal Body Sugaring hars hebben geprobeerd, blijven bij Body Sugaring.

 • Make-up

  broken image

  Make-up

  De make-up lijn van Malu Wilz kenmerkt zich door een diversiteit in kleuren, zowel in warme als koele teinten. Afhankelijk van de kleur van uw huid, haar en ogen, kunnen wij precies de juiste make-up bij u aanpassen. De Make-up lijn bestaat o.a. uit verschillende soorten foundation, lipsticks, poeders etc.

   

  U bent bij ons altijd welkom voor eens rond te kijken welke kleuren mooi staan bij uw huid. U kunt zich zelf ook laten adviseren door ons, u bent dan absoluut zeker van de juiste keuze. Bij schoonheidssalon Eye Line kunt u niet alleen terecht voor het aanschaffen van deze producten maar wat dacht u van eens mooi opgemaakt te worden, voor een feest, diner of bruiloft. Wij zijn gespecialiseerd in Avond – Bruids make-up

   

  Kiest u ervoor om op uw mooiste dag uw bruids- make up geheel door ons te laten verzorgen. Dan heeft u vooraf een GRATIS proef make-up (of een bijdrage naar eigen keuze) waarbij gekeken wordt naar de kleur van uw huid – bruidskleding. Wij zullen er mede voorzorgen dat uw dag niet meer stuk kan gaan.

   

  De woorden van een bekende top-visagist:

   

  “Niemand is immers beter in staat om de consument met onze producten te laten kennismaken dan de schoonheidsspecialiste. Want alleen zij is in staat om de huid te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. Voor de consument is een schoonheidssalon verreweg de meest gunstige plaats om een product aan te schaffen, omdat ze daarmee het risico van een miskoop voorkomt. De beste manier om haar schoonheid te behouden en te vervolmaken, is volgens ons de combinatie van een gerichte salonbehandeling en regelmatige ondersteunende verzorging thuis.”

  broken image

  Permanente make-up

  Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 4 jaar in de huid worden gebracht.

   

  Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuidsbindweefsel geplaatst, dit is echt permanent.

  Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent.

   

  Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen.

   

  ​De permanente make-up behandeling omvat meestal 2 behandelingen:

  1. De behandeling zelf
  2. En een gratis nabehandeling binnen de 6 maand

  Van tevoren wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. De aan te brengen correctie wordt vaak eerst op de huid getekend. Bevalt het 'ontwerp' dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht.

   

  Meestal is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden doordat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers.

  Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit.

  Nadien gebeurd dan de gratis nabehandeling. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.

   

  Meestal is het resultaat na de nabehandeling goed en blijft het 1 tot 4 jaar aanwezig

 • Gelaat

  broken image

  OxyGeneo - Microdermabrasie

  Waarom is de OxyGeneo™ de nieuwste Super Facial?

   

  ​Deze 3-in-1 behandelingen biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd.

   

  Wat OxyGeneo™ technologie uniek maakt?

   

  ​OxyGeneo™ combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige, diepe huidverjonging door insluizen van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering.

   

  ​De OxyGeneo™ behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes, huidskleuren, gevoelige huid en zelfs voor de keloïde huid waarop geen microdermabrasie mag worden toegepast

  broken image
  • Exfoliate van bovenste huidlaag
  • Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen
  • Zuurstofvoorziening van de huid van buitenuit
  broken image

  TriPollar® is de nieuwste non-invasieve 3e generatie op gebied van rimpelreductie, huidverstrakking en verjonging met duurzame resultaten op lange termijn. TriPollar is volledig veilig, pijnloos en is zonder hersteltijd.

  broken image

  Diep insluizen van werkstoffen, drainage en kalmeren van de huid door middel van micromassage met een huidverstevigend effect.

  3 behandelingen in de kijker:

  zeg

  broken image

  Zeg vaarwel tegen fijne lijntjes, rimpels, zonnevlekken en pigmentvlekken. Zeg HALLO tegen een gladde, stralende huid!

   

  De Illuminate OxyPod-behandeling van OxyGeneo egaliseert en verheldert de huid met behulp van actieve ingrediënten zoals vitamine C, kojiczuur, cactusvijg-extract, wortelextract en alfa-arbutine.

  • ​Beschermt de huid tegen schade door de zon
  • Verbetert de huidstructuur
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  broken image

  Geen wonder dat het de ultieme huidverjongingsbehandeling is!

   

  De Revive OxyPod-behandeling van OxyGeneo hydrateert de huid diep, stimuleert de productie van collageen, voorkomt vroegtijdige veroudering en verbetert de huidtextuur.

  • Revitaliliseert de doffe huid
  • Reduceert rinpels en lijntjes, verbetert huid textuur
  • Maakt de huid glad
  • Verjongt en verfrist
  broken image

  Reinig en zuiver de huid met de Balance OxyPod-behandeling van GENEO!

   

  Deze oxypod maakt gebruik van de kracht van geactiveerde bamboe-houtskool, camu camu-extract en amandelzuur.

  • Maakt de vette, acnegevoelige huid matter
  • Zuivert verstopte poriën
  • Verwijdert gifstoffen en bacteriën
  • Verbetert de textuur en vermindert fijne lijntjes en rimpels

  TIP: De Oxypod Balance is ook een ideale behandeling wanneer je huid last heeft (acné, irritatie,...) bij het dragen van een mondmasker

  broken image

  Diamond Peeling

  ERVAAR DE KRACHT VAN PRISTINE

   

  ​Pristine neemt exfoliatie mee naar een volgende level met zuivere lasergesneden diamanten tips voor behandelingen van gelaat en lichaam.

  Veeg die dode huidcellen weg en onthul een frisse, zuivere en stralende huid zonder pijn.

   

  ​Geen enkele professionele huidbehandeling is compleet zonder Pristine.

   

  Pristine is een innovatieve microdermabrasiebehandeling voor gelaat en lichaam. Gebruik makend van lasergesneden diamanten applicators, exfolieert Pristine het huidoppervlak. Op hetzelfde moment stimuleert de vacuum de productie van collageen en elastine.

   

  Reeds vanaf de eerste behandeling voelt je huid zuiver en fris en heeft ze een jeugdigere uitstraling.

  Wat behandelt Pristine?

  Pristine biedt een brede waaier van toepassingen inclusief behandelingen voor een gevoelige en/of dunne huid, ruwere zones en moeilijk te bereikbare plaatsen.Pristine behandelt en vermindert de verschijning van:

  1. Fijne lijntjes en rimpels
  2. Acné en littekens
  3. Verwijde poriën
  4. Comedonen en gerstekorreltjes
  5. Pigmentatie stoornis
  6. Oneffen huidstructuur

  Pristine intensifiëert elke cosmetische behandeling.

   

  ​Wat is DiamondPeel Microdermabrasie?

   

  ​DiamondPeel is een veilige huidvernieuwingsprocedure die de huid “poliert”. Dode huidcellen worden verwijdert gebruik makend van lasergesneden diamanten waardoor de de groei van gezonde cellen wordt gestimuleerd.

  Wanneer zie ik resultaat?

  Resultaten zijn reeds zichtbaar vanaf de eerste behandeling. Een graduele verbetering wordt bekomen in kuurvorm.

   

  Microdermabrasie is geschikt voor:

  • vette, verstopte, onreine huid
  • verfijning van de structuur van de huid
  • grove poriën
  • acnéhuid en acnélittekens
  • oudere huid
  • zonbeschadigde huid
  • droge, futloze en ruwe huid
  • grijze teint
  • fijne lijntjes en ondiepe rimpels
  • littekens
  • pigment en ouderdomsvlekken
  • rokershuid

  Na de behandeling kan de huid een licht roze gloed vertonen welke na 10-30 minuten verdwijnt. Al na de eerste behandeling zal u zien dat de huid er veel stralender, zachter en frisser uit ziet. Bij een volledige kuur kunnen de meest optimale resultaten worden behaald.

  broken image

  Artic Breeze

  TIJD VOOR VERKOELING

   

  De zomer komt er aan en is voor de meeste mensen de mooiste tijd van het jaar. De zomermaanden worden gekenmerkt door warmte, luchtige kleding, vrije tijd en veel zon op het gezicht en lichaam.

   

  ​MALU WILZ BEAUTÉ biedt speciaal voor dit heerlijke jaargetijde een instituutbehandeling aan met zuiver Gletsjerwater, wat de zomer in de salon brengt. Een vochtigheidsbehandeling, voor ieder huidtype geschikt en laat uw klanten stralen. Een bijzondere highlight in deze behandeling is het gebruik van de Professionele Treatment Balls. Door deze innovatieve behandeling worden de werkstoffen van de producten beter in de huid getransporteerd en bereiken zo een nog beter resultaat.

   

  ​Onvergelijkbare verfrissing en een prachtige huid zijn het resultaat van deze behandeling! Wij nodigen u uit in de verzorgende wereld van de natuur en bieden u en uw cliënt een ervaring die niet te evenaren is.

  broken image
  broken image

  FaceSculptor.

  Effect van FACESCULPTOR® op de HUID

   

  ​De specifieke werking van deze therapie zorgt er voor dat de dermale lagen van de huid een betere doorbloeding krijgen maar alsook een betere ontlasting van afvalstoffen. De huid functioneert opnieuw vlotter. Eigenlijk zoals het dat deed toen men jonger was en over een snellere stofwisseling beschikte.

   

  Uiteraard met als gevolg meer COLLAGEEN & ELASTINE.

  Resultaten zijn ook snel waarneembaar (na 3 à 4 sessies).

  De behandeling met BIOSTIMOLOGY® biedt een indrukwekkend

  resultaat wat betreft de algemene huidverbetering.

  • verfijnt het ovaal van het gelaat
  • vermindert dubbele kin
  • verwijdert vetcellen achteraan de nek
  • behandelt huidveroudering
  • vermindert verslapte huid
  • laat serums, crèmes, peptides,... beter insluizen

  FACESCULPTOR® : een medische, gepatenteerde en beproefde technologie

   

  ​FaceSculptor maakt gebruik van de unieke therapie op basis van BIOSTIMOLOGY®. De methode werd ontwikkeld door een arts,Dr. Greff, 20 jaar geleden te Parijs, voor de stimulatie van de onwillekeurige spieren.

   

  ​BIOSTIMOLOGY® : Wat zijn onwillekeurige of gladde spieren?

   

   

  Onwillekeurige spieren of gladde spierenzijn de spieren in je lichaam die men niet voelt als deze samentrekken en men kan deze spieren ook niet bewust samentrekken. Enkele voorbeelden van gladde spieren zijn de pupillen (oog), darmen, de bloedvaten,.... Dus eigenlijk alle activiteiten (met uitzondering van de reflex) die het lichaam onderneemt zonder dat het bewustzijn hiervoor gebruikt wordt, staat onder controle van ‘gladde spieren’. En ook de gehele werking van de huid. De huid zit vol bloedvaten en haarvaten en dus vol met ‘gladde spieren’. De stimulatie van de natuurlijke processen van de huid is dus kinderspel voor BIOSTIMOLOGY®. De huid functioneert opnieuw beter en vervult zijn taken vlotter. Een betere bescherming, een betere hydratatie en een hoger rendement van producten en crèmes.

 • Boek nu jouw me-time moment

  Boek nu jouw afspraak